Åpen A - Toftegård- Danmark 31.10.21

Vår første praktiske jaktprøve .

grusomt spennende når det sto på men desto deiligere når det er over, spesielle når det ender på topp😊

Eliteprøven 2021 9-10.10

Søndag 4 pl eliteprøven

Lørdag var det en ordinær B prøve for alle som var kvalifisert til eliteprøven 2021. vi stilte til start kl 17.30😱laaang dag med mye nerver. Ekko løste det super bra og fikk 1 pr hen Hp. 

Både de med 1 pr og 2 pr ble med videre til finalen i eliteprøven på søndag. Ikke like flask denne dag. Fikk start nr 1 på alle dagens poster.  Vi endte tilslutt som 4 vinner noe jeg er meget fornøyd med.

Mesterskapshelg 2021

Hurra Vilja på 12 mnd blir nr 4. utrolig stolt av henne. Første dag bærer hun preg av å aldri ha sett så mange folk og hunder i skogen før. Må faktisk dirigere henne på flere poster å det er jo en bragd i seg selv at går når hun er så ung. Dag nr 2 er hun bare på topp. Viltet elsker hun jo og ferten er større. Hun er då fokusert og samlet til å være så ung. Hennes første dobbeltmarkering ever kommer på semifinalen. Der trenger hun hjelp til å snu seg mit nr 2 deretter løser hun alt selv. Gleder meg til fremtiden med denne hunden🤩Vilja ❤️

Ekko og jeg kløner der til på 1 post dag en🙈så kip start 8 poeng. Elstra kipt for han er i toppform om dagen.  Resten av postene går greit og noen ekstremt bra. Men havner 1 poeng fra semifinalen. 

Jippi 1 Ek til Ekko

Endelig der satt den 1 EK 👏👏👏21.08.21 Vestfoldprøven gikk vi en heftig vannprøve i Håsken.

Brahetrolleborg Game fair 2021

Avgårde vi dro som underdogs  til denne store internationale lag konkurransen. Så veldig stolte av 6 plassen av 14 lag var vi. Helen Gram Debuse, Anne Manås, Thrine - Lise Tryterud og meg ( utgjorde Norges lag). En herlig blanding av forskjellige mennesker fungerte supert som team når det gjaldt. Takk, takk til dere. Og hvem skulle tro at jeg ble stille som en østers når nervene melder seg og Anne Manås prater som en foss :) Helen prater som en foss uansett og om Thrine -lise tenkte jeg : jobber hun i militæret tro ? kommandoene og sjekk lister ble ropt inn på vei inn på post. Herlig synes jeg

 

Enda mere stolt ble jeg at Ekko ble nr 4 av totalt 56 hunder etter 3 dager og da totalt gått 11 poster:) Det hører også med at samtlige hunder fikk ca like oppgaver ( det vil alltid bli forskjellig så lenge markering, diregerring ligger på forskjellig steder, og så kommer det an på hvor lenge en må vente før en for sende sin hund)

 

Den beste fra vært lag ble ble samlet til en finale, post 12. Den ble også lagt til laget sitt totale poengsum. Vi sto 7 på linje foran en tribune og 5 dommere. En og en hund ble sendt på en skjult vannmarkering. Vanskeligste med oppgaven var trykket på linja som hunden og fører ble utsatt for. Ekkko fikk 20 poeng på denne posten og jeg kunne igjen puste:)

 

Overraskelsen min var stor da Ekko ble ropt opp som dommer Lynn Michell judges choise. Den var nemelig denne posten jeg innførte fløyte 212 og jeg fomlet så med hvilken fløyte jeg hadde tak i at det må ha sett ut som en komedie. Det var altså så langt som en diregerring 225 m, vind og støy fra trafikk gjorde lyden fra fløyta så vanskelig for hundene. Det var lett å se på Ekko at han hørte 212 bedre. Hun synes at Ekko var så strong going over the smal river and the fence and like the way he worked. Det varmer ekstra da en engelsk dommer med denne sporten sitt hjemmeland sier dette. Denne dummyen skal helt klart ikke brukes i myra

Judges choise by Lynn Michell

Wayne forklarer dirigeringen

Goldenfestivalen 10 og 11.07.21

Kennel dummyer kjøpt hos Erling